Snel start handleiding


Welkom bij HorecaSysteem/PersoneelsSysteem. Via deze snel start handleiding leggen we uit hoe u medewerkers en diensten kan toevoegen zodat u snel een rooster kan maken.

Stap 1: Aanmelden medewerkers.
Rechts bovenin vind u het tabblad, “Medewerkers”.
Hier vindt u een groene knop “Medewerker toevoegen”.   Als u hier op drukt komt u in het menu om medewerkers aan te maken. De enige gegevens die u hoeft in te vullen zijn het team, een voornaam en achternaam. U klikt op opslaan en de medewerker kan direct worden ingeroosterd.
Lees verder

Stap 2: Diensten aanmaken.
Op de blauwe menu balk selecteert u de tab Rooster.
Via de zwarte knop Diensten/teams maak u eenvoudig de bestaande diensten in uw bedrijf aan.
Middels de groene plus knop kunt u de dienst aanmaken. U geeft een naam, korte naam en een begin en eindtijd in en slaat de dienst op. Wanneer u genoeg diensten heeft aangemaakt kunt u beginnen met het inroosteren van uw personeel.
Lees verder

Stap 3: Roosteren.
De door u aangemaakte diensten kunt u nu uit de lijst met diensten slepen naar de medewerker die u die dienst wil toekennen. U kunt meerdere diensten per dag per medewerker indelen.
U kunt ook een dienst toevoegen aan een medewerker door op de dag die u wilt roosteren te klikken en de gegevens voor die dienst in te vullen.
Lees verder

Stap 4: Medewerkers uitnodigen.
Om medewerkers uit te nodigen voor personeelssysteem is er voor de medewerker een geldig e-mail adres nodig.
Op de tab medewerkers selecteert u de medewerker die u wilt uitnodigen. U gaat naar het sub-tab Wijzig en daar vult u het e-mail adres in. Er verschijnt nu de aanvink optie “Verstuur nieuwe login gegevens” u vinkt deze aan en slaat de gegevens onderaan de pagina op.
De medewerker ontvangt nu een e-mail om een wachtwoord aan te maken en kan daarna inloggen om zijn/haar rooster te bekijken (Voor de desktop en mobiele versie zijn de inlog gegevens gelijk).


Stap 5: Mobiele app.

Wij hebben ook een mobiele app waarmee medewerkers altijd en overal hun rooster kunnen bekijken, vrij kunnen vragen en hun gewerkte uren kunnen inzien.

 

Related Articles