Uitloggen

Bij het verlaten van de applicatie op een openbare pc adviseren wij om uit te loggen. Zo voorkomt u dat medewerkers inzicht in uw account krijgen of ongewenste wijzigingen maken.

Uitloggen” vindt u rechtsbovenaan.

Wanneer u vergeten bent uit te loggen en niet meer op locatie bevindt kunt u ook voor kiezen om geforceerd uit te loggen.

Related Articles